Bronckhorst Tandartsen 5 km

 

Schrijf je nu in voor editie 2024. Let op: inschrijving kan alleen via deze voor-inschrijving tot uiterlijk zaterdag 8 juni 23.59 uur via deze website. Op de wedstrijddag zelf kun je niet meer na-inschrijven. De minimale leeftijd voor de 5 km is 12 jaar. Dit is door de Atletiek Unie bepaald, wij volgen deze richtlijn.

 

Inschrijfgeld

Kosten deelname 5 kilometer: € 10,00. Deze bedragen zijn inclusief startnummer met chip voor tijdregistratie. Betaling voor-inschrijving vindt plaats via IDEAL.

 

Start en finish

Start en finish is op de Monumentenweg midden in Hoog-Keppel. De start van de 5 km is om 10.30 uur.

 

Afhalen startnummers

Startnummers van voor-inschrijvers liggen klaar vanaf 9.00 uur in De Hessenhal, Monumentenweg 30, 6997 AH Hoog-Keppel. De sporthal ligt op zo’n 300 meter van de start en finish.

 

Herinnering

Alle deelnemers krijgen een unieke Keppelrun-medaille. Daarnaast zijn er een aantal leuke extra’s (zie pagina inschrijven).

 

Teamloop en inschrijven met teamnaam

Je kunt je als team opgeven, bestaande uit 3 tot 4 lopers. Jullie gaan dan samen met elkaar de strijd aan op de 5 kilometer. Verzin een leuke naam voor jullie team. Je loopt met jouw team tegen andere teams, een wedstrijd binnen de wedstrijd! Bij de teams worden de drie snelste tijden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd loopt, gaat met een fraaie beker naar huis. Daag je familie, vrienden, collega’s, buren of teamgenoten uit en meld je aan voor de teamwedstrijd van de Keppelrun. Teamleden schrijven zich allemaal zelf of collectief in. Zij krijgen wel een individuele eindtijd. Op het inschrijfformulier is ruimte voor een teamnaam. Zo weten wij wie er samen in een team zitten.

 

Prijzengeld

De nummers 1, 2 en 3 bij zowel de dames als de heren van de 5 km ontvangen naast een herinneringsmedaille ook prijzengeld. Het snelste team op de 5 km krijgt een beker. De prijsuitreiking zal kort na de finish plaats vinden bij start en finish.

 

Parcours

 

Voorbereiding en Start to Run

Wil jij ook meedoen aan de Keppelrun maar weet je niet goed hoe te beginnen met hardlopen? Of vind je het gewoon gezellig om in een groep te leren hardlopen? Dan is Start to Run wellicht iets voor jou. Het is een project in samenwerking met de Atletiekunie. In zeven weken tijd ben je in staat om 25 minuten achter elkaar te lopen. Je wordt op weg geholpen met een trainingsschema, persoonlijke adviezen, hardlooptips op het gebied van voeding, kleding en schoeisel, belasting en belastbaarheid.

 

Via de website hardlopen.nl kun je je inschrijven en krijg je nog heel veel extra informatie. Ook diverse atletiekverenigingen bieden een Start to Run-cursus of hardloopclinic aan, waaronder Argo Atletiek (Doetinchem), AV Gelre (Dieren) en De Loper (Zevenaar).

 

De Hessenrijders hebben ook een hardloopgroep met professionele trainster. Iedere dinsdagavond, 19.30 uur, wordt er gelopen in en rond Hoog-Keppel. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Vertrek bij de sporthal/Hessenhal Monumentenweg 30. Meer informatie vind je op de website www.hessenrijders.nl

 

Individuele voorbereiding

Train je liever individueel klik dan hier voor trainingsschema’s op Runnersworld voor zowel beginnende lopers als lopers met enige loopervaring.

 

Voorwaarden deelname

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de door de organisatie opgestelde voorwaarden. Die vind je op de pagina inschrijven, klik hier.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van de tag. Dat is een chip, die je bevestigt aan je loopschoen. De chip-huur is bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na afloop van de wedstrijd lever je deze chip weer in bij de finish. Mocht je dat vergeten, dan kun je deze tot en met 30 juni 2024 opsturen naar het volgende adres: Schoolstraat 7, 6997 AK Hoog-Keppel. Bij het niet inleveren van de chip zal eenmalig € 7,50 in rekening worden gebracht.

 

Let op: de tijdregistratie eindigt ± 10 minuten voor de start van de volgende afstand. Dit heeft te maken met het omzetten van het systeem bij de start-finish. Later finishen is uiteraard geen probleem, alleen wordt er geen exacte tijdregistratie genoteerd.

 

Sportcafé en openluchtzwembad

Bij De Hessenhal is een gezellig terras waar je kunt bijkomen en genieten van een hapje of drankje. Of maak gebruik van de versnaperingen die je bij de standjes kunt verkrijgen. Neem na afloop een frisse duik en trek een paar baantjes in het zwembad ernaast. Entree is gratis op vertoon van je startbewijs.

 

logo Bronckhorst Tandartsen sponsor Keppelrun 5 km
Keppelrun skyline Hoog-Keppel hardlopers