Let op: de inschrijving start begin maart

 

Coffee Fresh 10 km

 

De inschrijving start begin maart. Let op: inschrijving kan alleen via deze voor-inschrijving tot uiterlijk zaterdag 8 juni 23.59 uur via deze website. Op de wedstrijddag zelf kun je niet meer na-inschrijven. De minimale leeftijd voor de 10 km is 14 jaar.

 

Inschrijfgeld

Kosten deelname 10 kilometer: € 12,00. Deze bedragen zijn inclusief startnummer met chip voor tijdregistratie. Betaling voor-inschrijving vindt plaats via IDEAL.

 

Start en finish

Start en finish is op de Monumentenweg midden in Hoog-Keppel. De start van de 10 km is om 11.30 uur.

 

Afhalen startnummers

Startnummers van voor-inschrijvers liggen klaar vanaf 9.00 uur in De Hessenhal, Monumentenweg 30, 6997 AH Hoog-Keppel. De sporthal ligt op zo’n 300 meter van de start en finish.

 

Herinnering

Alle deelnemers krijgen een unieke Keppelrun-medaille. Daarnaast zijn er een aantal leuke extra’s (zie pagina inschrijven).

 

Teamloop en inschrijven met teamnaam

Je kunt je als team opgeven, bestaande uit 3 tot 4 lopers. Jullie gaan dan samen met elkaar de strijd aan op de 10 kilometer. Verzin een leuke naam voor jullie team. Je loopt met jouw team tegen andere teams, een wedstrijd binnen de wedstrijd! Bij de teams worden de drie snelste tijden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd loopt, gaat met een fraaie beker naar huis. Daag je familie, vrienden, collega’s, buren of teamgenoten uit en meld je aan voor de teamwedstrijd van de Keppelrun. Teamleden schrijven zich allemaal zelf of collectief in. Zij krijgen wel een individuele eindtijd. Op het inschrijfformulier is ruimte voor een teamnaam. Zo weten wij wie er samen in een team zitten.

 

Prijzengeld

De nummers 1, 2 en 3 bij zowel de dames als de heren van de 10 km ontvangen naast een herinneringsmedaille ook prijzengeld. Het snelste team op de 10 km krijgt een beker. De prijsuitreiking zal kort na de finish plaats vinden bij start en finish.

 

Parcours

 

Voorbereiding

Online is veel informatie te vinden die je kan helpen bij een goede voorbereiding. Klik bijvoorbeeld hier voor een trainingsschema van 10 km op Runnersworld, met aanvullende informatie over het lopen van deze afstand.

 

Voorwaarden deelname

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de door de organisatie opgestelde voorwaarden. Die vind je op de pagina inschrijven, klik hier.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van de tag. Dat is een chip, die je bevestigt aan je loopschoen. De chip-huur is bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na afloop van de wedstrijd lever je deze chip weer in bij de finish. Mocht je dat vergeten, dan kun je deze tot en met 30 juni 2023 opsturen naar het volgende adres: Schoolstraat 7, 6997 AK Hoog-Keppel. Bij het niet inleveren van de chip zal eenmalig € 7,50 in rekening worden gebracht.

 

Let op: de tijdregistratie eindigt ± 10 minuten voor de start van de volgende afstand. Dit heeft te maken met het omzetten van het systeem bij de start-finish. Later finishen is uiteraard geen probleem, alleen wordt er geen exacte tijdregistratie genoteerd.

 

Afsteekroute voor publiek

Wilt u de hardlopers van de 10 km twee keer voorbij zien komen, dan kunt u als eerste direct na de start 200 m in tegenovergestelde richting lopen tot de bocht; de hardlopers hebben er hier 800 m opzitten. Na passage van de lopers kunt u voor de tweede keer aanmoedigen door de Prinsenweg af te lopen, langs de golfbaan, tot op de kruising waar de lopers het bos in gaan. (ca. 1 km) Dit is een van de mooiste plaatsen langs het parcours omdat men de lopers van veraf aan kan zien komen lopen.

 

Sportcafé en openluchtzwembad

Bij De Hessenhal is een gezellig terras waar je kunt bijkomen en genieten van een hapje of drankje. Neem na afloop een frisse duik en trek een paar baantjes in het zwembad ernaast. Entree is gratis op vertoon van je startbewijs.

 

logo Coffee Fresh sponsor Keppelrun 10 km
Keppelrun skyline Hoog-Keppel hardlopers