Let op: de inschrijving start begin maart

 

Achterhoek Nieuws Jeugdloop 1 km (4-5 jaar: 500 meter!)

Wat goed zeg dat jij mee wilt doen aan de Achterhoek Nieuws Jeugdloop! Het is een echte hardloop-wedstrijd over 1000 meter. Onze tip: vraag ook je vrienden om mee te lopen, en ga samen van start. De Keppelcoaches zorgen voor een goede warming-up, zij gaan jullie begeleiden naar supersnelle tijden!

 

Inschrijving

De inschrijving start begin maart. Let op: inschrijving kan alleen via deze voor-inschrijving tot uiterlijk zaterdag 8 juni 23.59 uur via deze website. Op de wedstrijddag zelf kun je niet meer na-inschrijven. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de individuele jeugdloop van 1 km. Kinderen van 4 t/m 5 jaar kunnen een verkort parcours lopen van 500 meter.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt bij voor-inschrijving € 3,00. Het inschrijfgeld is inclusief startnummer met chip voor tijdregistratie. Betaling voor-inschrijving vindt plaats via IDEAL.

 

Afhalen startnummers

Startnummers van voor-inschrijvers liggen klaar vanaf 9.00 uur in De Hessenhal, Monumentenweg 30, 6997 AH Hoog-Keppel. De sporthal ligt op zo’n 300 meter van de start en finish.

 

Starttijden en leeftijdscategorieën

Parcours 1km: start Monumentenweg, Van Schuylenburchweg, Brinkenhorst en Prinsenweg, finish Monumentenweg. Verkort parcours: start Monumentenweg, parcours op Monumentenweg (circa 500 m). Ouders, opa’s en oma’s mogen meelopen met kinderen in de categorieën 4 t/m 7 jaar.

12.40 uur: warming-up voor alle leeftijdscategorieën

13.00 uur: 4 t/m 5 jaar, circa 500 meter

13.10 uur: 6 t/m 7 jaar

13.20 uur: 8 t/m 9 jaar

13.30 uur: 10 t/m 12 jaar

 

Warming-up

Elke run begint met een goede warming-up. Ook dit jaar zijn de Keppelcoaches weer van de partij. Zij verzorgen niet alleen deze warming-up, maar gaan ook coachen bij de loop. Dat doen ze elk jaar op een bijzondere manier, met iets leuks, zodat alle deelnemers de finish zullen gaan halen, misschien wel sneller dan ooit.

 

Herinnering

Alle deelnemers krijgen een unieke Keppelrun-medaille. Daarnaast zijn er een aantal leuke extra’s (zie pagina inschrijven).

 

Prijzen

Er zijn prijzen te winnen per categorie voor de eerste drie aankomende jongens en meisjes. En de jongste deelnemers lopen ook nog voor de Kabouterbult trofee.

 

Prijsuitreiking

Om 14.00 uur worden op het plein voor De Hessenhal de prijzen uitgereikt voor de eerste 3 jongens en meisjes in elke leeftijdscategorie.

 

Verloting startnummers Achterhoek Nieuws Jeugdloop

Heb je meegedaan met de Achterhoek Nieuws Jeugdloop? Dan maak je met je startnummer kans op een grote prijs. Er zijn twee prachtige fietsen te winnen! Kom met je startnummer naar de prijsuitreiking op het plein voor De Hessenhal. Tijdens de fietsverloting dient de winnaar aanwezig te zijn. Is dit niet het geval, dan vervalt het recht op aanspraak en zal er een nieuw startnummer getrokken worden.

 

Parcours

 

Voorwaarden deelname

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de door de organisatie opgestelde voorwaarden. Die vind je op de pagina inschrijven, klik hier.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van de tag. Dat is een chip, die je bevestigt aan je loopschoen en die meet hoe snel je over de 1 kilometer loopt. De chip-huur is bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na afloop van de wedstrijd lever je deze chip weer in bij de finish. Mocht je dat vergeten, dan kun je deze tot en met 30 juni 2023 opsturen naar het volgende adres: Schoolstraat 7, 6997 AK Hoog-Keppel. Bij het niet inleveren van de chip zal eenmalig € 7,50 in rekening worden gebracht.

 

Sportcafé, openluchtzwembad en Blote Voetenpad

Bij De Hessenhal is een gezellig terras waar je kunt bijkomen en genieten van een hapje of drankje. Neem na afloop een frisse duik en trek een paar baantjes in het zwembad ernaast. Je kunt er ook wandelen op het Blote Voetenpad. Entree is gratis op vertoon van je startbewijs!

 

Keppelrun skyline Hoog-Keppel hardlopers